Docenten

 

domingosklein

Domingos Gomes
3e dan Kyokushinkai Karate

Domingos Gomes, 3e dan Kyokushinkai Karate Domingos is in 1979 gestart met karate bij toentertijd sensei Roel Wildeboer en sensei Jozef Tol in Zierikzee. Hij heeft daarnaast een aantal jaren trainingen gevolgd bij Hollander dojo in Rotterdam onder leiding van shihan Peter Voogd en shihan Fernando Alonso. Domingos is een allround karateka en heeft diverse prijzen behaald bij wedstijden in kumite(vechten) en kata(een kata is technische vaardigheid waarbij de sporter een combinatie van bewegingen en standen uitvoert en dit op een krachtige, snelle en technisch vaardige manier). In juli 1992 heeft Domingos zijn 1e dan behaald tijdens het jaarlijkse zomerkamp op Papendal. Na het behalen van de 1e dan is hij gestart met trainen en lesgeven bij Kyokushin Zeeland tot eind 2015. In deze periode heeft Domingos ook zijn 2e en 3e dan in het Kyokushinkai Karate behaald.

In het dagelijks leven is Domingos vader van een lieve dochter en werkt hij als manager bij SportWorld International in Middelburg.

 

 martijnklein

Martijn Bliek
2e dan Kyokushinkai Karate

Martijn is begonnen met het Kyokushinkai Karate in 1989 op zijn 12e jaar en in die tijd is hij al bevriend geraakt met Domingos Gomes. Tijdens de trainingen geeft hij 100% maar ook vraagt hij 100% van iedereen die meedoet. Alleen als je tot het uiterste gaat in de trainingen en je eigen fysieke en mentale grenzen leert kennen en verleggen, dan pas ben je in staat om de zwarte band te kunnen behalen of wedstrijden te kunnen winnen. Zelf heeft hij het geluk gehad te mogen trainen bij karatescholen waar hij veel heeft mogen leren van o.a. Gosse Meerstra (IKO), Roel Wildeboer (SoKyokushin), Jan Vleesenbeek (toenmalig bondscoach Nederlands team NKKK) Kancho Gerard Gordeau en broers (int. Budokai), Fernando Alonso (Kyokushin-Kan), Alain Breugelmans (helaas overleden in 2015). Al deze mensen hebben hun sporen meer dan verdiend in het nationale en zeker ook mondiale Kyokushinkai Karate en zijn als karateleraar inspirerend en bevlogen. Martijn heeft verschillende toernooien/wedstrijden gevochten en heeft de eerste prijs behaald op het Open Nederlandse kampioenschap.

In het dagelijks leven is Martijn Osteopaat en heeft hij een praktijk voor paramedische gezondheidszorg in Burgh- Haamstede en Goes.